Om mig själv

 

Jag och min fru dansar i en parad i New Orleans

Lars Stjernstedt

Yin Yang

Den här bilden beskriver alla tingens balans, vilket är själva grunden till hälsa. För mig har träning alltid varit viktig, så när jag började träna Aikido 1985 var själva tränandet det viktigaste. Med åren har mitt synsätt förändrats, det är nu viktigare att känna att jag och min omgivning är i balans.

Aikido är från början ett sätt att lära sig ett självförvar, men med tiden leder träningen till ett djupare sätt att se tillvaron. För mig har det lett till ett ödmjukt sätt att lära känna andra människor och mig själv. Jag lär känna min egen och den andres balans i ett samarbete. Med tiden skapas ett mer balanserat inre, där jag har lättare att se och möta andra.

 

Aikido har dessutom gett mig många vänner över hela världen

När jag gör min dagliga Yoga blir jag lugn och tillfreds med min vardagliga tillvaro, när jag stannar upp och går innåt hittar jag en inre stillhet. Ur stillheten kommer styrka, stadighet och en trygghet ut i kroppens rörelser.

 

 

 

 

Shiatsubehandlingar är ett underbart sätt att ge någon annan avslappning och stillhet.

 

Behandlingarna bygger på en lyhördhet och fingertoppskänsla för att kunna balansera energiflödena i din kropp. Det är en fantastisk känsla att känna hur en annan människa helar och balanserar sig själv med lite hjälp.